Lise Kısmımızda Frankofoni Haftasını Kutladık

Beş ayrı kıtada konuşulan Fransız dilinin zenginliğini ve çeşitliliğini kutlama fırsatı veren Frankofoni Haftası nedeniyle, 17 Nisan Çarşamba günü, okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik.

Öğrencilerimiz kermes düzenlediler ve Fransızca şarkılardan oluşan mini bir konser verdiler. Ayrıca öğrencilerin puan verdiği şarkı yarışması sonucunda Buse BASKI birinci oldu.

Eş zamanlı olarak “Chasse au Trésor” Define Avı oyunu gerçekleştirildi. Dört farklı grubun yarıştığı oyunda, öğrenciler dili eğlenerek etkin bir şekilde kullandılar. Yarışma sonucunda Ela Ayça ÖZTÜRK ve Oğuz Kaan ERTAL’dan oluşan grup “Sacré-Coeur”  birinci olmuştur.

Yarışmalarımızda birincilik elde eden öğrencilerimize D&R hediye çeki takdim edilmiştir.