Logo
Bu sayfayı yazdır

İlkokul PDR Birimi, Veli ve Öğrenci Sunumlarımız

İlkokul PDR Birimi, Veli ve Öğrenci Sunumlarımız

“Teknolojinin Uygun ve Güvenli Kullanımında Etkili Veli Rehberliği”

“Sağlıklı Büyüyorum ve Hayır Diyebiliyorum”adlı 2 ayrı sunum gerçekleştirilmiştir.

İlkokul Psikolojik Danışma ve Rehberlik birimi tarafından 29 Mart 2019 Cuma günü “Teknolojinin Uygun ve Güvenli Kullanımında Etkili Veli Rehberliği” konulu veli semineri düzenlenmiştir.  PDR Uzmanı özlem Erdemci Doğan tarafından verilen seminer boyunca koruma önleme çalışmaları, dijital ebeveynlik ve dijital okuryazarlık kapsamında  İlkokul ve Ortaokul velilerimize bilgilendirme yapılmış ve nisan tatili önerileri verilmiştir.

TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu PDR Birimi Uzmanları tarafından tüm sınıf düzeylerinde “Sağlıklı Büyüyorum ve Hayır Diyebiliyorum” konulu seminerler düzenlenmiştir. Bu seminerler 9-10  Nisan  2019 tarihlerinde 1. ve 2. sınıflara PDR Uzmanı Özlem Erdemci DOĞAN,

    

3. sınıflara PDR Uzman Yardımcıları Şafak ATAY ve Irmak UÇAK, 4. sınıflara PDR Uzmanı Aral ÇAKIN tarafından amfi tiyatroda gerçekleştirilmiştir. Koruyucu önleyici çalışmalar kapsamında yapılan seminerlerde gerekli zamanlarda  “hayır” demenin önemi ve nedenleri, iyi arkadaş olma, kişisel sınırlar, zararlı alışkanlıklar  ve teknolojinin doğru kullanımı konularında öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir. Çeşitli kısa filmler, görsel materyaller ile öğrencilerimizin temas etmesi sağlanmış ve Müzik Zümresi tarafından bestelenen “Hayır” şarkısının teneffüslerde dinletilmesiyle öğrencilerimizde hayır deme becerisi ile ilgili farkındalık  oluşturulmaya sağlanmıştır. 

 

Son DüzenlenmeCuma, 12 Nisan 2019 07:35
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000