Haberler

Gölbaşı Oyaca Köyündeki Okula Yardım Eli

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi ve Ortaokulu olarak Gölbaşı’na bağlı köy okullarına yardım projeleri kapsamında, Oyaca Köyü Şehit Komando Onbaşı Mükremin Başaran Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu’na yardım eli uzattık. Kütüphanesi kapanmış olan ve spor malzemeleri eksiği olan okula öğrencilerimizle birlikte destek olduk.

Öncelikle Okullarımızda büyük bir kampanya başlatarak ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik kitap bağışlarını topladık, spor malzemelerinin temini için de  kermesler düzenledik.

8 Mart 2019 tarihinde ise köy okulunu ziyaret ederek yardım malzemelerini teslim ettik ve öğrencilerle gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz,  daha önce hiç tiyatro gösterisi izlememiş öğrencilere yönelik oyun sunmakla kalmayıp, öğrencileri aktif bir şekilde kattıkları doğaçlama drama dersleri de yaptılar. Bunlara ek olarak, resim atölye çalışması yaparak öğrencilerle birlikte güzel bir resim etkinliği gerçekleştirdiler. Ritim ve koro çalışması, kimya gösteri deneyleri sundular. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin büyük keyif aldığı etkinliklerde öğrencilerimiz aktif bir şekilde yer alarak paylaşmanın, iletişimin ve yardımseverliğin en güzel örneklerini sunarak iyilikten beslenmenin de farkındalığı  ile Okulumuza döndüler.