Logo
Bu sayfayı yazdır

8. Sınıf Öğrencilerimiz Kendi Kahramanlarını Tanıttı

8. Sınıf Öğrencilerimiz Kendi Kahramanlarını Tanıttı

“Yaptıkları, yaşadıkları ve yaşattıklarıyla âdeta bir pusula olup yol haritamızı çizmemizde bize yardımcı olan, hayallerini hiçbir şeye değişmeyen kişilerdir kahramanlarımız. 

Gökyüzümüz aydınlanmaz kimi zaman. Karanlık korkumuzu gizlemeye çalışan bizler, bir süre sonra kahramanlarımız sayesinde bağıra çağıra, daha da güç kazanarak fikrimizi söylemeye başlarız. Kutup yıldızımız olur kahramanlarımız, bir başlangıç noktası… Belki onlar kendilerinin kahraman olduğunu dahi bilmezler. Kahraman olmak için insanın hayatında küçücük de olsa bir etki yaratmak yeterlidir.”

Türkçe Zümremiz tarafından 8. sınıflar arasında 13-14 Şubat tarihinde düzenlenen “BENİM KAHRAMANIM” adlı sunum, Ortaokul konferans salonunda gerçekleştirildi. 3 oturumdan oluşan etkinlik, büyük beğeni topladı. 

Öğrencilerimiz, dönem boyunca çalıştıkları konuşmalarını sunum ve kostümlerle zenginleştirerek arkadaşlarına ve öğretmenlerine sundular.

8. sınıf öğrencilerimiz, imkânsız zannedilen şeylerin aslında hiç de öyle olmadığını, herkesin bir kahramanının olabileceğini ve bu kahramanların yüce idealler uğruna gözünü kırpmadan hedeflerine yürüyebileceğini bizlere kanıtladılar.

Son DüzenlenmeCuma, 22 Şubat 2019 15:33
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000