12. Sınıf Öğrencilerimize TED Ankara Koleji Mezunları Derneği'nin Faaliyet ve Çalışmaları Tanıtıldı

12. sınıf öğrencilerimize 7 Şubat 2019 tarihinde, Lise Kısmı Konferans Salonunda TED Ankara Koleji Mezunları Derneği’nin tarihçesi, faaliyet ve çalışmaları tanıtıldı. TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı, emekli öğretmen ve müdür yardımcalarımızdan Yasemin Polat ’73, Genel Sayman Şeref Topkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat İpek ’92, Gizem Öztan Gökçe ’09, Funda Dağdelen ’82, Yedek Üye Merve Naz Abanozoğlu ‘15 ve Denetim Kurulu Üyesi Oğulcan Arıkan ’10 tarafından yapılan tanıtım üç oturum halinde gerçekleştirildi.

Mezunlar Derneği Başkanı Yasemin Polat, Atatürk’ün kurduğu bir okuldan mezun olmanın, gönüllülük ve aidiyet duygusunun öneminden bahsettiği konuşmasında “Ankara Koleji bir yolculuktur, bir istasyon değildir, devamlılıktır.” dedi. Ardından söz alan Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Eğitim Derneği, TED Ankara Koleji ve TED Ankara Koleji Mezunları Derneği’nin kuruluş öyküleri ve tarihçelerinden bahsettiler. Mezunlar Derneği’nin başta Mezunlar Balosu ve Kuru Fasülye Günü olmak üzere  gelenekselleşen etkinliklerini ve faaliyetlerini anlattılar. Kolej-IN sosyal tesisini tanıttılar, yeni mezunlara üyelik için tanınan avantajlardan bahsederek, bu yıl mezun olacak öğrencilerimizi üyelik için teşvik ettiler.