Haberler

Şubat Ayı Yurt Dışı Eğitim Tanıtımları

University of Guelph (Kanada) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 4 Şubat 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda University of Guelph (Kanada) tanıtımı yapıldı.

New York University (Abu Dhabi) Tanıtımı

    

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 7 Şubat 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Amerika Birleşik Devletleri Üniversitelerinden New York Üniversitesinin Abu Dhabi'de bulunan okulunun tanıtımı yapıldı.

Rochester Institute of Technology Tanıtımı

    

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 13 Şubat 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Amerika Birleşik Devletleri Üniversitelerinden Rochester Institute of Technology Üniversitesinin Hırvatistan'da bulunan okulunun tanıtımı yapıldı.

San Raffaele Tıp Fakültesi (İtalya) 

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 19 Şubat 2019 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda San Raffaele Tıp Fakültesi'nde (İtalya) eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi.

Nottingham Üniversitesi (İngiltere) Tanıtımı ve Amerika'da Eğitim

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 27 Şubat 2019 tarihinde Spor ve Sanat Merkezimizde İngiltere Nottingham Üinversitesinde eğitim ve başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca öğleden sonra ise Amerikan Üniversitelerinde eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 
Son DüzenlenmePerşembe, 28 Şubat 2019 09:31