Logo
Bu sayfayı yazdır

Okul Yöneticilerimize Yönelik Seminerlerimizi Tamamladık

Okul Yöneticilerimize Yönelik Seminerlerimizi Tamamladık

Okullarımızda görev yapan yöneticilerimize yönelik olarak planlanan ara tatil dönemi seminerlerimizi tamamladık. 21-22 Ocak ve 28-29 Ocak 2019 tarihlerinde iki farklı grup halinde gerçekleştirilen seminerlerde yöneticilerimiz, “TED Ankara Koleji Eğitim Yazılımları”, “Kurum İçi İletişim” ve “Öğretmen Gelişim Sistemi” konularında gerçekleştirilen seminerlere katıldılar.

    

Kurumumuzun Bilişim Uzmanlarınca verilen “TED Ankara Koleji Eğitim Yazılımları” seminerinde Portal Eğitimi, E-Ders Sistemi – Moodle, Google School, Microsoft for Education, Hi-Tech Salon ve TEDNOKENT konularında bilgilendirme yapıldı.

    

“Kurum İçi İletişim” konulu seminerde İletişim Uzmanı Banu Buyurgan,  iletişim nedir, iletişimin önemi, iletişim kimlerin işidir, kurumsal itibar, kurum kültürü, kurum kültürünün ögeleri ve önemi vb. konularına yer verdi.

TED İnsan Kaynakları Koordinatörü İrem Aksoy tarafından verilen “Öğretmen Gelişim Sistemi” seminerinde ise Türk Eğitim Derneği tarafından pilot olarak bazı TED okullarında uygulanan sistemin tanıtımı yapılarak, bu konuda yöneticilerimizin görüş ve önerileri istendi.

Oldukça verimli geçen seminerlere yaklaşık 60 yöneticimiz katıldı.

 
 
Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:38
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000