6. Sınıflar İspanyolca Kim Milyoner Olmak İster Etkinliği

6. sınıf İspanyolca dersi öğrencilerimiz ülkemizde de yaygın olarak izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının İspanya versiyonunu derslerinde izlemiş daha sonrasında İspanyolca soru havuzu oluşturmuştur.

Zorluk derecesine göre sınıflandırılan bu sorular daha sonra İspanyolca öğretmenleri tarafından gözden geçirilmiş 12 soruluk bir yarışma oluşturulmuştur. Öğrenciler ile adeta aynı yarışma formatında geçen bu aktivite ile öğrenciler, telefonla konuşma hakkında yakın bir arkadaşına soru sormuş, %50 joker hakkı kullanmış, Seyirci joker hakkında sınıfın fikrini almış ve oldukça eğlenmiştir.

Öğrenciler yarışma sırasında hem İspanyol dilbilgisi kurallarını hem de kültürel bilgileri içeren sorulara cevap vermiş, yarışmanın sonunda kazanan öğrenciye sembolik “Soy millionario” çeki verilerek hatıra fotoğrafı çekilmiştir.

Son DüzenlenmeCuma, 11 Ocak 2019 12:56