Grafik Tasarımda Temel İlkeleri Konuğumuzdan Dinledik

Kentsel Proje Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Cem Tiğin Sertcan, 8. sınıflar seviyesinde uygulanan BTEC Bilişim Teknolojileri sertifika programı kapsamında grafik tasarımı alanındaki bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere Okulumuza konuk oldu.

04 Ocak 2019 tarihinde TEDNOKENT’te öğrencilerimizle bir araya gelen Sertcan, grafik tasarımın gelişimi, tasarımın temel ilkeleri, tasarımda iyi ve kötü örnekler hakkında bilgi verdi ve Adobe Photoshop programından uygulama örnekleri paylaştı.

Öğrenciler, BTEC Bilişim Teknolojileri dersi kapsamında yapacakları “Campus in My Frame” isimli çalışmada kullanacakları Photoshop araçları ve tasarım teknikleri hakkında bilgi sahibi oldu ve merak ettikleri sorulara yanıt buldu.