Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 99. Yıl Dönümünü Kutladık

Bahtı ak, taşı kara
Adı büyük Ankara

İLKOKUL

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 99. Yılı nedeniyle 2-B ve 2-J sınıfı öğrencileri hazırladıkları radyo programında Ata’nın Ankara’ya geldiği günü canlandırdılar.

Bu anlamlı günü müzik zümresi ise Kolej Sokağı’nda düzenledikleri konserlerle taçlandırdı. 2-K ve 2-L sınıfları müzik kulübü öğrencileri “Türkiye’nin Kalbi Ankara”, Ankara Türküsü” ve “Hoşgelişler Ola” şarkılarını seslendirirken, 4. sınıflar okul korosu ise seslendirdikleri birbirinden güzel şarkıları Seymen gösterileri ile süslediler.

ORTAOKUL

27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 99. Yıl Dönümü nedeniyle Ortaokul Müzik ve Sosyal Bilgiler Zümrelerimiz tarafından Kolej sokağında bir etkinlik düzenlendi. Cüneyt Erkan yönetimindeki Okul Koromuzun Ankara marşlarını söylediği etkinlikte, iki öğrencimiz de sunum yaparak 27 Aralık'ın Cumhuriyet tarihinin mihenk taşlarından biri olduğunu vurguladılar.

Son DüzenlenmeCuma, 28 Aralık 2018 08:53