Logo
Bu sayfayı yazdır

Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ndeydik!

Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ndeydik!

12 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Zorlu Center Raffles Otel’de dördüncüsü düzenlenen Microsoft Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ne yaklaşık 2.000 eğitimci ve akademisyen katıldı.

  

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya SELÇUK‘un açılış konuşması ile başlayıp eğitim dünyasının farklı alanlarını, işleyişlerini ve ihtiyaçlarını ele alarak, uygulama örnekleri, vizyon katan söyleşiler ve panellerle dolu zengin bir program sunan etkinliğe, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Zümre Başkanımız Burcu YILDIRIM da davetli konuşmacı olarak katılarak “MEB 2023 Vizyonu’ndaki kodlama güncellemeleri ve bu güncellemelerin derslere entegrasyonu” ile ilgili Okulumuzdaki disiplinler arası yaklaşımları paylaştı.

  

Yapay Zeka Çağında Öğrenme ve Eğitim, Teknoloji ile Deneyimsel, Kişisel ve Problem Odaklı Eğitim, Nesnelerin Interneti ve Video Analitiği ile Mobil Öğrenci Güvenliği, Endüstri 4.0 ve İstihdam, Minecraft: Eğitim Sürümü ile Müfredat Çalışma Örnekleri, Microsoft Eğitim Araçları ile Öğrenimde Eşitlik & Dahiliyet gibi bir çok söyleşi ve panelin gerçekleştirildiği etkinlik, yarışma ve aktiviteler de içererek yoğun katılım ve ilgi ile gün boyu devam etti. 

  

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000