Türk Kızılayı Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi

Türk Eğitim Derneği ve Türk Kızılayı işbirliği ile "Eğitime Can Verenler Şimdi de Kan Veriyor" sloganı ile düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında Türk Kızılayı tarafından 10 Aralık 2018 tarihinde amfi tiyatroda "Kan Bağışı Eğitim Semineri" düzenlendi. Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ile öğretmen ve çalışanlarımıza yönelik düzenlenen seminerde kan bağışının tarihçesi ve toplum için önemine değinildi.

Bu bilinçlendirme eğitiminin ardından 12 Aralık'ta Okulumuza gelen Kızılay'ın mobil aracında, Lise Kısmı Tören Alanında öğretmen, çalışan, veli ve 18 yaş üstü öğrencilerimiz gün boyunca kan verdiler. Başğıçılar “Tam Kan Bağışçısı Bilgilendirilmiş Onam Formu”nu doldurarak Kızılay görevlilerinin kontrol ve onayından sonra kan veren bağışçılara Kızılay sodası ve bisküvi ikram edildi. Çalışanlarımızın yoğun ilgi gösterdiği kampanyada bağışlanan her bir ünite kan, üç ihtiyaç sahibinin hayatı için umut olacak.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 12 Aralık 2018 14:20