24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerimiz

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları yönetici, öğretmen ve çalışanları olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e olan minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak Anıtkabir'i ziyaret ettik.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız S. Selçuk BÖREKÇİ’nin mozoleye çelenk bırakmasının ardından, Atamızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduk.

Anaokulu Kolej Sokağı’nda öğretmenlerimizden oluşan koro, tüm öğrencilerimize mini bir konser verdi. Birbirinden güzel ve anlamlı şarkılar eşliğinde öğretmenler günümüzü kutladık.

23 Kasım akşamı  JW Marriott Otel’de gerçekleştirilen kutlamada belirli çalışma yılını doldurmuş öğretmen ve personelimiz Vakfımız tarafından hizmet plaketi ile ödüllendirildi.

Son DüzenlenmeCuma, 30 Kasım 2018 16:40