Logo
Bu sayfayı yazdır

Öğretmenler Gününü Kutladık

Öğretmenler Gününü Kutladık

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak Öğretmenler Günü'nü kutladık. JW Marriott Otel’de 23 Kasım akşamı gerçekleştirilen kutlamada belirli çalışma yılını doldurmuş öğretmen ve personelimiz Vakfımız tarafından hizmet plaketi ile ödüllendirildi.

Gecenin açılışında öğretmenlerimize seslenen Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, “Bir Öğretmenler Gününde daha mesleğimizin onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. TED Ankara Koleji, 87 yıldır kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan, devrimlerinden ve Cumhuriyet’inden hiç ayrılmadı ve ayrılmayacak, çünkü sizler Cumhuriyetimize, Atasının devrimlerine sıkı sıkıya bağlı öğretmenlersiniz.” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

  

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Börekçi, gecede yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk’ün “Büyük ve asil ulusumuzun insan gücü üzerinde kazandığı özverili zaferler, henüz bizi gerçek mutluluk ve kurtuluşa eriştirememiştir. Ulusumuz için gerçek zaferleri sizler kazanacak ve sürdüreceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız.” deyişini hatırlatarak “Değerli öğretmenlerimiz, bu zaferleri kazanacak olan sizlersiniz. Şartlar ne olursa olsun çocuklarımıza ve gençlerimize iyimserlik ve umut aşılamak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak hepimizin görevidir.” dedi. Rahmetli anneannesinin de 1930-35 yılları arasında Okulumuzda öğretmenlik yapmış olduğunu ifade eden Selçuk Börekçi, aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi de rahmetle andı.

Konuşmaların ardından Kurumumuzda 10, 15, 20, 25, 30 ve 35. hizmet yılını doldurmuş öğretmen ve çalışanlarımız hizmet plaketleri ile ödüllendirildi.

Akşam yemeği ve konserle devam eden kutlama, yöneticilerimizin 10. Yıl Marşı eşliğinde Öğretmenler Günü pastasını kesmeleri ile son buldu.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:37
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000