Haberler

Başöğretmenimizin Huzurundaydık

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları yönetici, öğretmen ve çalışanları olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e olan minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak Anıtkabir'i ziyaret ettik.

    

  

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız S. Selçuk BÖREKÇİ’nin mozoleye çelenk bırakmasının ardından, Atamızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduk. Daha sonra yöneticilerimizle birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Yönetim Kurulu Başkanımız, burada Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı:

"Başöğretmenimiz Aziz Atatürk,

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak ilkelerin ışığında ilerleme kararlılığımızı göstermek ve sana olan şükranlarımızı iletmek için huzurlarındayız.

87 yıl önce senin çağrınla kurulan Okulumuz, Cumhuriyet’i ve insanlık değerlerini özümsemiş aydınlık nesiller yetiştirmeye devam ediyor. Eğitimdeki öncü misyonumuz, gençlerimize duyduğumuz güven ile birleşince “daha çok ve daha büyük işler yapma” konusundaki atılımlarımız kararlılıkla sürmektedir.

Zamanı aşan fikirlerin, cesaretin ve emanetin olan Cumhuriyetimiz ile bizim daimi ilham kaynağımızsın. Yüce huzurunda saygı ile eğiliyoruz.

Ruhun şâd olsun.”

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:36