Logo
Bu sayfayı yazdır

Atatürk’ü Anma Haftası Etkinlikleri

Atatürk’ü Anma Haftası Etkinlikleri

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında 3G ve 4R sınıfı  öğrencilerimiz O’na olan duygularını Kolej Sokağı’nda hafta boyu sürdürdükleri etkinliklerle dile getirirken,  3.Sınıflardan oluşan koromuz Ata’mızın sevdiği şarkıları seslendirdi.

       Sevgili Ata’m,    

        Ölümünün 80. yıl dönümünde, seni saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

        Kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü kurduğun okulda, Türk Eğitim Derneği çatısı altında eğitim görmenin gururunu yaşıyorum.

        Canım Ata’m,

       Ben seni hiç görmeden sevdim, çünkü senin sayende özgürüm. Ben seni hiç görmeden sevdim, çünkü senin sayende demokratik haklara sahip oldum. Ben seni hiç görmeden sevdim, çünkü millet olmanın önemini senden öğrendim. Ben seni hiç görmeden sevdim, çünkü sen okulumu kurdun ve TED meşalesini gelecek nesillere aktarmamı sağladın.

 

       Sana söz veriyoruz Ata’m! 

       En kıymetli emanetin olan Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak ve nesilden nesile aktaracağız. Bizler, özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyetin ve devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz. 

       Her zaman, her yerde ve her durumdaAtatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, kurduğun cumhuriyeti koruyacağımıza söz veriyoruz.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000