Lösemide Farkındalık Etkinliği Gerçekleştirildi

8 Kasım 2018 tarihinde, Ortaokul 7. sınıf öğrencilerimizden Ekin Ezer ve Başak Ezer, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “LÖSEV” başlıklı sunumlarını 7.sınıf Bilim Uygulamaları dersi öğrencileri ile paylaştılar. Söz konusu sunumda öğrencilerimiz; hastalık ile ilgili genel bilgiler, hastalığın tedavi edilebilirliği ve LÖSEV’in çalışmaları hakkında bilgiler paylaştılar.

Ayrıca LÖSEV Kurucu Başkanı Dr. Üstün EZER’in bilgilendirme videosu ve LÖSEV’in internet sayfasında yer alan “Canım Kardeşim” başlıklı video öğrencilerimiz ile paylaşıldı.

Oldukça verimli geçen sunum sonrası tüm katılımcı öğrencilerimize lösemi hastalarının kullanması gereken maskeler dağıtılarak; hastalığın bulaşıcı olmadığı vemaskenin koruyucu olduğuy önünde bilgiler aktarıldı.