Haberler

Kapadokya Gezisi

Lise Kısmı Gezi Kulübünün Lise Kısmı Gezi Kulübünün organizasyonuyla, 03/04 Kasım 2018 tarihlerinde,11 K/L/P/D ve N sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Kapadokya gezisi  gerçekleştirildi. 45 öğrencimizin katıldığı geziye öğretmenlerimizden Sidar Çakan, Aylin Ergül, Sevil Barlas ve Mustafa Yavuzer rehberlik etti. 

Kapadokya yöresi gezimiz önce Tuz Gölü ve çevresi izlenimleri ile başlamış, sabah Has Dönerde yapılan kahvaltı sonrası Selime bölgesi ve Ihlara vadisi gezilmiştir. Öğle yemeğini Güvercinlik Vadisine kuşbakışı görünüme sahip Kaya Otel restoranında yapan grubumuz, Dervent Vadisi ve Paşabağları ziyaret ederek Ürgüp Ramada Otel’de konaklamıştır. 2. Gün turunu, Göreme Açık hava müzesi,  Avanos Uranos Restorant da öğle yemeği sonrası Kaymaklı Yeraltı şehri ve  çömlek atölyesiyle ile geziyi tamamlayarak neşe içinde Ankara’ya dönmüştür.

Sonbaharın tüm renklerinin görüldüğü, tarihin doğanın içi içe bulunduğu yöre de öğrencilerimiz, tarihi ve coğrafi bilgilerini tazelemiş görerek öğrenmenin keyfini yaşamıştır.

Son DüzenlenmeSalı, 06 Kasım 2018 14:34