Haberler

Ekim Ayı Yurt Dışı Eğitim Tanıtımları

Avrupa’da Üniversite Eğitimi

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 31 Ekim 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Avrupa ülkelerinde üniversite eğitimi hakkında bilgi verildi. 

    

 

IED Üniversitesi (İtalya) Tanıtımı ve Portfolyo Çalışmaları İncelenmesi

 Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 19 Ekim 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda İtalya Üniversitelerinden IED Üniversitesi hakkında eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verildi. Ayrıca öğrencilerimizin portfolyo çalışmaları temsilci tarafından incelendi.

    
    

 

University of california Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 19 Ekim 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Amerika Birleşik Devletleri Üniversitelerinden University of california hakkında eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verildi.

    

IELTS Sınavı Bilgilendirme Semineri

  

Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı olan  IELTS hakkında 19 Ekim 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans Salonunda öğrenci ve velilerimize bilgilendirme semineri düzenlendi. İngilizce'nin kullanıldığı ortamlarda öğrenim görmek veya çalışmak isteyen kişilerin İngilizce dil yeterliliğini belirlemek üzere tüm dünyada uygulanan dil sınavlarından biri olan IELTS'in 4 aşamadan oluşan Dinleme, Okuma, Yazma ve Konuşma sınavları konusunda bilgi verildi.

 University of Bath (İngiltere) Tanıtımı

   

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 15 Ekim 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda İngiltere Üniversitelerinden University of Bath hakkında eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verildi.

INTO Mini Fuar

    

    

   

Lise öğrenci ve velilerimize yönelik olarak 10 Ekim 2018 tarihinde Lise Kısmı Kolej sokağında ABD ve İngiltere üniversitelerinin tanıtıldığı Mini Fuar gerçekleştirildi. Fuarda, University of South Florida, Illinois State University, Colorado State University, Suffolk University, New York Drew University, Oregon State University, George Mason University City, University of London, Newcastle University London temsilcileri tarafından akademik programlar, başvuru koşulları ve burs olanakları hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

Mini Fuar

  

  

Lise öğrenci ve velilerimize yönelik olarak 9 Ekim 2018 tarihinde Lise Kısmı Kolej sokağında ABD, İngiltere ve Kanada üniversitelerinin tanıtıldığı Mini Fuar gerçekleştirildi. Fuarda, Indiana University, McMaster University, Michigan State University, University of Colorado Boulder, York University,Wentworth Institute of Technology, Saint Michael’s College temsilcileri tarafından akademik programlar, başvuru koşulları ve burs olanakları hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

UCL University of British Columbia (Kanada) Tanıtımı

    

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 9 Ekim 2018 tarihinde Spor ve Sanat Merkezimizde Kanada Üniversitelerinden University of British Columbia hakkında eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verildi.

Hollanda'da Eğitim

    

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 8 Ekim 2018 tarihinde konferans salonunda Hollanda Tilburg Üniversitesi'nde eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verildi.

Hult Business School Tanıtımı

  

Londra, Boston ve San Francisco'da faaliyet gösteren Hult Business School temsilcisi tarafından 8 Ekim 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans Salonu'nda bir tanıtım semineri düzenlendi.

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 31 Ekim 2018 14:43