YGA Yıldızlar Liderlik Programı Tanıtıldı

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma amacıyla kurulan YGA (Young Guru Academy) Yıldızlar Liderlik Programı, 2 Ekim 2018 tarihinde 9. sınıf öğrencilerimize tanıtıldı. Lise Kısmı konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya gelen YGA Başkan Yardımcısı Sadık Ünlü, her yıl yapılan YGA Zirvesi’ne katılma aşamalarını ve YGA’da yürütülen çalışmaları öğrencilerimizle paylaştı.

Gençlerin birlikte hayal kurup, proje üretip, hayata geçirdikleri özgün bir program olan YGA’ya her yıl üniversite ve liselerden 50 bin başvuru alınıyor. Bu başvurular arasından seçilen 50 kişi, iki yıl süren YGA Liderlik Programına katılıyor. Program kapsamında gençler, eğitim, bilim, sanat ve iş dünyasından değerli isimlerden danışmanlık alma fırsatına da sahip oluyorlar. 2018 YGA Zirvesi’ne katılmak için son başvuru tarihi 29 Ekim 2018.