Haberler

2018 IB Mezunlarımız Diplomalarını Aldı

2018 IB mezunlarımız, ailelerinin de katıldığı törenle diplomalarını aldı. 20 Eylül 2018 tarihinde Lise Kısmı konferans salonunda düzenlenen törende Lise Müdürmüz Sedef Eryurt mezunlarımıza seslenerek "Sizlerin öğrenim gördüğünüz üniversitelerde, akademik başarılarınızla kendinizi göstereceğiniz gibi, edindiğiniz niteliklerle ön plana çıkacağınızdan, çevrenizde rol model olacağınızdan hiç şüphem yok. Birazdan alacağınız diplomaların arkasında bir hikaye olduğunu biliyoruz. Bu hikayede emek, mücadele, disiplin ve özverinin yanında haklı bir başarının olduğunun da hepimiz farkındayız." dedi.

IB Koordinatörümüz Dilek Göktaş, IB programında geçen 2 yıllık süreci özetleyerek bu yıl programa devam eden 119 öğrencimizden 100'ünün diploma almaya hak kazandığını belirtti.

Programı en yüksek not ortalamasıyla bitiren mezunumuz Selin Irmak Köksal, IB'nin kendilerine daha yüksek bir akademik anlayış ve sağlam bir karakter kazandırdığını ifade ederek, ailelere, öğretmenlerimize ve Okul Müdürlüğümüze teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mezunlarımız, şube sırasına göre çağrılarak diplomalarını aldılar.

Son DüzenlenmePerşembe, 24 Ocak 2019 10:39