5. Sınıf Öğrencilerimiz Fen Bilimleri Dersi Kapsamında Hazırladıkları Proje Ürünlerini Sergilediler

Ortaokul 5. sınıf öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersi kapsamında hazırladıkları proje ürünlerini 1 Haziran 2018 tarihinde sergilediler. Öğrenciler bu sergide bir yandan hazırladıkları albüm, kitap ayıracı, broşür ve posterleri sergilerken bir yandan da geri dönüşümün önemi ve nasıl yapılacağı, karbon ayak izinin ne olduğu ve çevre kirliliğini azaltmak için neler yapılabileceği, Gökbilim merkezlerinde neler yapıldığı ve dünyadaki gökbilim merkezlerinin nerelerde olduğu, bilim insanlarımızdan Ali Kuşçu’nun çalışmaları ve toprak kirliliğinin bitkilerin gelişimine olumsuz etkileri üzerine arkadaşlarını bilgilendirdiler.