7. Sınıf Öğrencilerimiz Bilim Şenliği’nde Bilimin Eğlenceli Dünyası ile Buluştu

30 Mayıs 2018 Çarşamba günü Ortaokul Kolej Sokağı’nda düzenlenen Bilim Şenliği’nde,  7. Sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları 70 projeyi arkadaşları, öğretmenleri ve velilerine sundular. Ayrıca Kolej Sokağı’ndaki ahşap materyaller bölümündeki palanga, kasnak, Da Vinci Köprüsü ve Ballvivor oyunu öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılandı. Öğlen arası dans kulübü öğrencilerimizin sergilediği performansın ardından, Kolej sokağı orta alanda Fen Bilimleri öğretmenlerinin yaptığı filin dev diş macunu ve kuru buz deneyleri ile öğrenciler keyifli anlar yaşadılar. Ayrıca Fen Bilimleri laboratuvarında anaokulu öğrencilerimize, 6 farklı deney ve etkinlik yapılarak bilimin keyifli ve günlük yaşamın bir parçası olduğu gösterilmeye çalışıldı.