TED TEMA Kulübümüz Kutalmış Bey Ortaokulu’nda Sunum Yaptı

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi, TED TEMA ve Botanik Kulübü öğrencileri, 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü Mamak Kutalmış Bey Ortaokulu’nda “Doğayı ve Çevreyi Niçin Korumalıyız?” konulu bir sunum gerçekleştirdiler. TED TEMA Kulübü Rehber Öğretmeni Fatma UĞUR’un önderliğinde, on dört öğrenci hazırladıkları slaytları 7. sınıf öğrencilerine sundular. Öğrenciler sunumlarını interaktif olarak işlediler ve sunum sonunda küçük öğrencilerin çıkarımlarını sözlü olarak aldılar. Kulüp öğrencileri yanlarında, önceden düzenledikleri kermesten elde ettikleri paralarla aldıkları çocuk kitaplarını da etkinlik armağanı olarak götürdüler. Bu sunum öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bıraktı. Öğrencilerimiz,  önümüzdeki yıl da bu gibi etkinliklerin sürmesi ümidiyle ve güzel anılarla okulumuza döndüler.