Logo
Bu sayfayı yazdır

Teknoloji ve Eğitim Fuarı (TEF18)'e Katıldık, Deneyimlerimizi Paylaştık!

Teknoloji ve Eğitim Fuarı (TEF18)'e Katıldık, Deneyimlerimizi Paylaştık!

 

19-20 Mayıs’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve “Eğitimi Kodla” sloganıyla yola çıkan Teknoloji ve Eğitim Fuarı (TEF18)'de TED Ankara Koleji olarak biz de vardık.

Birçok atölye çalışması, eğitimler, yarışmalar, oyunlaştırma, robotik uygulamaları, güncel kodlama metodları, farklı alanlarda paneller ve girişimci firmaların katıldığı fuarda, okulumuzda 5. sınıflar düzeyinde verilen Minecraft: Education Edition sürümü ile öğrencilerimizin kodlamayı eğlenerek öğrenmeleri üzerine yapılan müfredat çalışmaları paylaşıldı.

  

Microsoft Türkiye’nin daveti üzerine, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi öğretmenimiz Burcu YILDIRIM, fuarda “Minecraft: Eğitim Sürümü ve Kod Oluşturucusu ile Bilişim Teknolojileri Müfredatını İşlemek ve Uygulamalı Örnekler” konulusunum ve atölye çalışmalarında bulunarak ziyaretçilerin sorularını cevapladı.

Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere, eğitim teknolojileri alanında çalışma yapmış birçok kurum, kuruluş ve kişilerin yerli ve uluslararası arenaya ürün ve projelerini sunmasına ortam oluşturulan fuarda, ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda, tüm bu yapıdaki kişi veya kurumların birbirlerini daha iyi tanımaları, ilişki ve dayanışmalarını en üst seviyeye taşımaları sağlandı.

 

Son DüzenlenmePazartesi, 28 Mayıs 2018 13:01
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000