Logo
Bu sayfayı yazdır

Sertifikalı NASA Eğitim Gezisi

Sertifikalı NASA Eğitim Gezisi

 8. sınıflarımızdan 40 öğrencimiz, 4 Fen Bilimleri öğretmenimizin refakatında, 1-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Amerika’nın Orlando ve Miami şehir gezilerini de kapsayan sertifikalı NASA Eğitim Gezisine katıldılar. 

NASA Ulusal Havacılık ve Uzay Yönetimine ait Kennedy Space Center’da uzaya ve bilinmeyene eşsiz bir yolculuğa çıkma şansı buldular. NASA’nın Vehicle Assembly Building (VAB) binasında, uzay araçlarının nasıl üretildiğini ve hazırlanan araçların fırlatma rampasına nasıl yerleştiğini öğrenip yakından gördüler.

    

Astronot Eğitim Programı (Astronaut Training Experience) kapsamında eğitim aldılar. Eğitimleri sırasında grup aktiviteleri ve uzay similatörleri ile farklı deneyimler yaşadılar. NASA Eğitimleri süresince NASA Astronotu olan Charlie Walker ile öğle yemeği yerken “Uzay Yiyecekleri” konusunda söyleşi yaptılar ve kendisine soru sorma fırsatı buldular. Eğitimlerini tamamlayan öğrenci ve öğretmenlerimiz, NASA yetkililerince verilen sertifikalarını aldılar.

Ayrıca öğrencilerimiz Animal Kingdom tema parkı ve Universal Film Stüdyoları'nda heyecan ve eğlence dolu anlar yaşadılar. 

Bunun yanında, Dünya’nın en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan, 2000’den fazla hayvanı barındıran Miami Metro Zoo’da macera dolu bir gün geçirdiler.

    

Son DüzenlenmeÇarşamba, 18 Nisan 2018 14:42
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000