Öğrencilerimiz Mamak’taki Bir Okula 50 Fidan Dikti

Lise Kısmı Botanik ve TED TEMA Kulübü öğrencileri, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü, ortak bir etkinlik gerçekleştirdiler. Mamak Kutalmış Bey Ortaokulu’nun bahçesine elli adet sedir fidanı diktiler.  Kulüplerin rehber öğretmenleri Hüseyin Çildir ve Fatma Uğur’un sorumluluklarında gerçekleşen etkinlikte; Ali Yakupoğlu, Melishan Saraylı, Sıla Titiz lider öğrenci olarak yer aldılar. Toplam on üç öğrenci, ARTEM’den üç görevli personel, bütün gün zorlu bir çalışma ortaya koydular. Kutalmış Bey Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri de bu etkinlikte hem ev sahipliği yaptılar hem de bütünüyle bu çalışmaya katıldılar.

Öğrencilerimiz sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha fark ettiler ve doğaya karşı büyük bir sorumluluk ortaya koymanın kıvancıyla görevlerini tamamladılar.

Son DüzenlenmeCuma, 13 Nisan 2018 15:42