Kişisel Gelişim ve Psikoloji Kulübümüz LÖSEV Köyü'nü Ziyaret Etti

Lise Kısmı Kişisel Gelişim ve Psikoloji Kulübü üyesi 27 öğrencimiz, 12 Nisan 2018 tarihinde kulüp sorumlumuz Tijen Yücesoy rehberliğinde LÖSEV Köyü'nü ziyaret etti. Okulumuzda LÖSEV yararına düzenledikleri kermesten elde edilen geliri, kurum yetkililerine bağış olarak teslim eden Kulübümüz, ziyaret sırasında LÖSEV’in faaliyetleri, Lösemi hastalığı ve tedavisi hakkında daha detaylı bilgi alarak ve farkındalık kazandılar. Kişisel Gelişim ve Psikoloji Kulübümüz, yıl içinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek elde edilen hatırı sayılır geliri, dönüşümlü olarak Mehmetçik Vakfı, Çocuk Esirgeme Kurumu ve LÖSEV'e bağışlıyorlar. Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilinciyle yaptıkları bu çalışmalar, bizleri mutlu ediyor.

Son DüzenlenmeCuma, 13 Nisan 2018 15:43