Haberler

Bizim Tiyatro Öğrencilerimiz İçin "Bizim Evin Halleri" Adlı Oyunu Sahneledi

Gönüllü Anaokulu öğretmenlerimizden oluşan Bizim Tiyatro Ekibi, Tülin Kozikoğlu’nun çok beğenilen Leyla Fonten’den Öyküler Serisi'nden uyarladıkları Bizim Evin Halleri adlı oyunu, 11-12-13 Nisan 2018 tarihlerinde Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimiz için sahnelediler. Dokuz yıldır öğrencilerimize oyunlar sahneleyen Bizim Tiyatro ekibi; senaryo, kostüm, sahne tasarımı ve müzikleri de kendileri hazırlıyor. Bu yıl İlkokul öğretmenlerinin de katkıda bulunduğu oyun öğrencilerden büyük alkış aldı.

Aynı evde yaşayan ve türlü türlü huyları olan hayvanların farklı davranış biçimlerini ele alan öyküde; sürekli başkalarının yaptıklarını kıskanan Kurbağa Eda kendi yeteneklerini keşfederken, bilmişlik taslayan Fare Tuna ise arkadaşlarının duygularını küçümsemenin ne kadar yanlış olduğunu anlar. Hiçbir şey için sabredemeyen Sinek Feza da neredeyse çok istediği tatili kaçıracaktır.

Her sene olduğu gibi öğrencilerimizin sembolik bir miktar ödeyerek aldıkları tiyatro biletlerinden elde edilen gelir, Türk Eğitim Derneği'nin "10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye" kampanyasına aktarılacaktır.

Oyun sonunda TED Meşale Komitesi adına Sayın Deniz Sungur, çiçeklerini TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Neşe Aşıcı Özmeriç'e sunarken teşekkür sertifikalarını da Bizim Tiyatro Ekibi'yle paylaştılar.

 

Son DüzenlenmePazartesi, 08 Ekim 2018 08:32