Sultani MFNU 2018 Konferansına Katıldık

6-7-8 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Galatasaray Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler Frankofon Simülasyon konferansına  Politika ve Diplomasi Kulübü öğrencilerimizden Zekiye Bersu SEZER (11-J), Sera ERDEN (11-E), Ece TÜRKAN  (10-L) , Alkım ÇETİNKAYA (11-L), Zeynep Nur GÜLSOY (10-L) delege olarak, Politika ve Diplomasi Kulübü danışman Fransızca öğretmenlerimizden Sebahat KARAMISIR  rehberliğinde katıldılar.Konferansın teması, "Science et Innovation" (Bilim ve Yenilik) olarak belirlenmişti.

Öğrencilerimiz konferans süresince İspanya, Zimbabve, Finlandiya, Gana ve Cezayir delegasyonları olarak, Eko-sosyal, Güvenlik Konseyi,Özel Konsantrasyon,Yasal, Dünya Gıda Programı komitelerinde yer aldılar. Bu konferans sayesinde öğrencilerimiz Fransızca dil becerilerini sergileyerek okulumuzu temsil ettiler.