“Fikrinle Fark Yarat” Devam Ediyor!

Türkçe Zümresi tarafından hazırlanan “FİKRİNLE FARK YARAT” münazara etkinliğinin ikincisi 14 Mart’ta İlkokul Amfi Tiyatro’da 8. sınıflar arasında gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz bildiklerini anlatmak,  fikirleriyle fark yaratmak için iki oturumdan oluşan münazara etkinliğinde bir araya geldi.

9.10-10.40 saatleri arasındaki ilk oturumda öğrencilerimiz “doğa ve insan arasındaki güç ilişkisi”ne iki farklı pencereden baktılar: “İNSAN MI DOĞAYA HÜKMEDER, DOĞA MI İNSANA?”

“İNSAN DOĞAYA HÜKMEDER.” tezini savunan öğrencilerimiz:

Grup Sorumlusu: LARA SAVAN

DEFNE TOGAY

EFE BAYDAN

KAAN ATANUR

SELİN YENİGÜN

“DOĞA İNSANA HÜKMEDER.” tezini savunan öğrencilerimiz:

Grup Sorumlusu: KEREM ORUÇ

SARP ÖZDİLEKCAN

NEHİR YAŞAR

EZGİ BAYRAK

ILGIN CÖMERT

Öğrencilerimizin beşer dakikalık konuşmaları Türkçe Öğretmenleri Güler Sezgin ve Kıvılcım Serdaroğlu, sınıf temsilcileri arasından kurayla belirlenen 8-C sınıfından Ege Özkan ve 8-F sınıfından Deniz Mağden tarafından değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucunda “DOĞA İNSANA HÜKMEDER.” tezini savunan öğrencilerimiz başarı belgelerini Türkçe Zümre Başkanı Sayın Özlem Aksoy,  “İNSAN DOĞAYA HÜKMEDER.” tezini savunan öğrencilerimize katılım belgelerini Türkçe Öğretmenlerimiz Güler Sezgin ve Kıvılcım Serdaroğlu verdi.

13.00-14.20 saatleri arasındaki ikinci oturumda öğrencilerimiz “zekâ ve çalışmanın başarıya etkisi”ne, “BAŞARIYA ULAŞMADA ZEKÂ MI ÖNEMLİDİR, ÇALIŞMAK MI?” sorularına yanıt bulmaya çalışarak değindiler.

“BAŞARIDA ZEKÂ ÖNEMLİDİR.” tezini savunan öğrencilerimiz:

Grup Sorumlusu: ARDA TOPALAKÇI

SARP ERDEM

FULİN TACETTİN

AYSIN AYDIN

SELİN DOĞAN

“BAŞARIYA ULAŞMADA ÇALIŞMAK ÖNEMLİDİR.” tezinisavunan öğrencilerimiz:

Grup Sorumlusu: EGE ERTUĞRUL

SUDE NAZ SAVAN

ALP KEREM ALBAŞ

İREM ÖZDEMİR

EMRE ŞENYUVA

Öğrencilerimizin beşer dakikalık konuşmaları Türkçe Öğretmenleri Figen İnci ve Zuhal Dağdevirentürk,  sınıf temsilcileri arasından kurayla belirlenen 8-R sınıfından Sarp Yıldırım ve 8-U sınıfından Gamze Arıcı tarafından değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucunda “BAŞARIYA ULAŞMADA ZEKÂ ÖNEMLİDİR.” tezini savunan öğrencilerimize başarı belgelerini Okul Müdürümüz Sayın Ayşe Nalan Kaskan,  “BAŞARIYA ULAŞMADA ÇALIŞMAK ÖNEMLİDİR.” tezini savunan öğrencilerimize katılım belgelerini Müdür Başyardımcımız Sayın Yılmaz Bal verdi.

Son DüzenlenmeCuma, 23 Mart 2018 13:59