Lise Öğrencimiz Elif Gülce Can CERN’in Yaz Kampına Türkiye’den Seçilen Tek Öğrenci Oldu

İsviçre’de bulunan Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN)’in düzenlediği S’Cool Yaz Kampına, Türkiye’den 11. sınıf öğrencimiz Elif Gülce Can burslu kabul edildi. Dünya çapında 1000 başvuru arasından fizik ve matematiğe güçlü bir tutkuyla bağlı, yeteneği olan ve akademik başarısı yüksek 30 öğrencinin ücretsiz kabul edildiği CERN S’Cool Yaz Kampı, 24 Temmuz-04 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Seçilen öğrenciler, dünyanın farklı üniversitelerinde ve araştırma merkezlerinde parçacık fiziği ve programlama alanında çalışan bilim insanları tarafından verilen derslere katılacak, araştırma projeleri üzerinde çalışacak, deneyler yapacak ve parçacık hızlandırıcıları ve diğer deney merkezlerini ziyaret edecekler. Öğrencimiz, programa katılım, seyahat, konaklama ve yemek masraflarından muaf olacak.

Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmePerşembe, 15 Mart 2018 09:13