Lise Öğrencimiz Noyan Alakoç Uluslararası Coğrafya Olimpiyatı Milli Takımına Seçildi

2017-2018 öğretim yılında Kanada/Quebec City’de düzenlenecek olan 15. IGeo - Uluslararası Coğrafya Olimpiyatı’nın, Türk Milli Takım Seçme Yarışmaları, 11.03.2018 tarihinde tamamlanmıştır. Öğrencilerimiz 11/A sınıfından Noyan Alakoç-Natural Hazards and Human, 10/C sınıfından Barış Akıncıoğlu - Anthropogenic Climate Change and Urban Heat Island konulu sunumlarını rehber öğretmenleri  Mustafa Yavuzer eşliğinde İstanbul Enka Okullarında, Türkiye Coğrafya Kurumu jürisi önünde yapmışlardır.

Final yarışması sonucunda, öğrencimiz 11/ A sınıfından Noyan Alakoç Milli Takıma seçilerek, okulumuzu ve ülkemizi 31 Temmuz- 06 Ağustos 2018 tarihleri arasında Quebec City’de temsil etme hakkı kazanmıştır.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmePazartesi, 12 Mart 2018 14:26