Logo
Bu sayfayı yazdır

6. Sosyal Bilimler Günleri’nin Teması “Değişim”

6. Sosyal Bilimler Günleri’nin Teması “Değişim”

Lise Kısmımızda bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Sosyal Bilimler Günleri’nin teması “Değişim” oldu. 1 Mart 2018 tarihinde konferans salonunda gerçeleştirilen etkinliğin açılışında gençlere seslenen Lise Müdürümüz Sedef Eryurt “Geçmişte bir icat birkaç kuşakta eskitilir, yenisi için uzun zaman dilimlerinin geçmesi gerekirken bugün, dün çıkan bir şey birkaç yılda hatta ayda gözden düşebilmektedir. Biz eğitimcilere düşen görev ise bu duruma ayak uydurabilmek için bugünü ve dünü hesaba katarak asıl geleceğe bakabilmektir.” diyerek etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlere ve ve öğrencilere teşekkür etti.

  
  

6. Sosyal Bilimler Günleri kapsamında Felsefe, Tarih, Coğrafya ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümrelerince bir panel düzenlendi ve öğrencilerimiz seçtikleri konularda Lise Çok Amaçlı Salonda kurulan stantlarda gün boyunca sunumlar gerçekleştirdiler.

Panelde konuşmacı olarak yer alan öğrencilerimiz, Felsefe alanında; “Değişimin Topluma Yansıması”, Tarih alanında; “Sanayi Devrimi’nin insan hayatında oluşturduğu değişim”, Coğrafya alanında; “Sanayi Devrimi ve Ulaşım”, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanında; “Sanayi Devriminin ortaya çıkardığı pragmatist düşünceler”,“ “Sanayi devrimi sonrası rasyonalist düşünce”, “Sanayi devrimi ve insan hakları” konularında başarılı içerikler sundular. Çok Amaçlı Salonda yer alan stant sunumları ise hem öğrencilerimizin seçtiği konular hem de sunuş teknikleri açısından oldukça renkli ve verimli geçti.

 

Son DüzenlenmePerşembe, 01 Mart 2018 13:15
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000