Feza Gürsey Bilim Merkezini Gezdik

4.Sınıflar Zümremiz, 12-16 Şubat 2018 tarihleri arasında, Feza Gürsey Bilim Merkezine bir gezi düzenlediler. Vücudumuzun Bilmecesini Çözelim, Canlılar ve Hayat, Maddeyi Tanıyalım, Madde ve Değişim ünitelerine ait kazanımlara destek vermek amacıyla düzenlenmiş olan gezide öğrencilerimiz, ön hazırlıklarını yaptıkları çalışmanın, gezi sonrasında da değerlendirme çalışmalarını tamamladılar. Bu gezi öğrencilerimize, bilimsel süreç becerileri edindirmek, doğa ve yakın çevrede meydana gelen olaylara ilişkin, ilgi ve merak uyandırarak olumlu tutum geliştirmelerine katkıda bulunmuştur. Merkez; elektriğin günlük yaşamımızdaki etkilerinden, sıcak hava balonuna, yerçekiminden, algılama ve uzaya ilişkin kavramlara kadar pek çok bilimsel ve teknik konuda öğrencilerimize deneyler yapma ve eğlenerek öğrenme imkânı sağlamıştır.