Logo
Bu sayfayı yazdır

Vakfımız Ankara İlçelerindeki İki Okulu Yeniledi

Vakfımız Ankara İlçelerindeki İki Okulu Yeniledi

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak Ankara’da bulunan iki okuldan gelen yardım talebi üzerine Şubat ayında bu okullar ziyaret edilerek ihtiyaçları belirlendi.

  

Sincan ilçesi Fatih mahallesinde bulunan Ulubatlı Hasan İlkokulu’nun Atatürk büstü ve bayrak direkleri yenilenerek, Anaokulumuzdaki ihtiyaç fazlası kitap ve sınıf materyalleri okula hediye edildi.

  

Gölbaşı ilçesi Topaklı köyündeki birleştirilmiş ilkokul ve anaokulunun eskimiş olan derslikleri ise tadilattan geçirildi. Sınıfların zeminlerine seramik döşendi, duvar ve tavanlar boyandı, perdeler ve aydınlatma armatürleri yenilendi, iki sınıfa da yeni beyaz tahta takıldı, bir projeksiyon cihazı ve bir yazıcı okula hibe edildi. Ayrıca binanın demirden yapılma ana giriş kapıları yangın yönetmeliğine göre dışa açılacak şekilde tadil ve tamir edildi. Yine  Anaokulumuzdaki ihtiyaç fazlası kitap ve ana sınıfı materyalleri okula hediye edildi. Yeni dersliklerini gördüklerinde öğrencilerin yüzlerinde beliren gülümseme bizleri çok mutlu etti.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000