Haberler

Ortaokul Satranç Takımımız Bölge Şampiyonasında

    

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 12-14 Şubat 2018 tarihlerinde 19 Mayıs Spor Kompleksinde düzenlediği “Ankara Okullararası Küçükler Genel Satranç Turnuvası” nda takımımız Ankara dördüncüsü olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.

Müdür Yardımcımız Sn. İbrahim COŞKUN’un gözetim ve denetiminde İki takım halinde katıldığımız turnuvada, 4. olan birinci takımımız; Beren Dikilitaş, Can İlarslan, Emir Eren, Cem Eyyam, Yiğit Sözer ve Adahan Arslantürk adlı sporculardan oluşuyordu.

İlk 10’a girmeyi başaran ikinci takımımız ise; Batu Tezcan, İsmet Doruk Göllü, Can Egel, Ali Emre Güler ve Sarp Yargıç’tan oluşuyordu.

Son yılların rekor katılımıyla gerçekleşen turnuvada satranç takımları oldukça hazırlıklı ve başarılı maçlar çıkararak izleyicilere de büyük heyecan yaşattılar.

Okul Müdürümüz Sayın Ayşe Nalan KASKAN öğrencilerimizi tebrik ederek, başarılarının devamı için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Sporcularımızı okul olarak kutluyor, öğretmenlerine ve onların yetişmeleri için büyük fedakârlıklarda bulunan sayın velilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

 

 

Son DüzenlenmeCuma, 16 Şubat 2018 08:13