Logo
Bu sayfayı yazdır

TRT’nin Deneyimli Sunucusu Erhan Konuk ve Program Yapımcısı Dilek Muratoğlu Ortaokulumuza Konuk Oldu

TRT’nin Deneyimli Sunucusu Erhan Konuk ve Program Yapımcısı Dilek Muratoğlu Ortaokulumuza Konuk Oldu

   

Ortaokul Radyo Kulübü ile İletişim ve Sunum Becerileri dersi etkinlikleri çerçevesinde 15 Şubat 2018 tarihinde Ortaokul Konferans Salonunda TRT’nin deneyimli sunucusu Erhan Konuk ve Program Yapımcısı Dilek Muratoğlu ile söyleşi gerçekleştirdik.

  

İletişimin gücü ve başarıya olan etkisinin konu edildiği söyleşide konuklarımız, zaman zaman meslek anılarını da öğrencilerimizle paylaştılar. Her zaman açık iletişim kurma taraftarı olduğunu belirten Erhan Konuk, iletişimde en önemli noktanın karşı tarafı dinlemek olduğunu belirtti. İletişim dersinin anaokulundan üniversiteye kadar her yerde yardımcı ders olarak verilmesi gerektiği konusundaki düşüncelerini paylaştı. Doğru iletişim yollarını kullanarak ABD Başkanı dahil herkese ulaşmanın mümkün olduğunu ifade etti.

Radyo Kulübünden bir öğrencimizin “Biz yolun başında olan küçük radyoculara nasihatiniz nedir?” sorusu üzerine Erhan Konuk, öğrencilerimizden öneri ve tavsiyelere açık olmalarını ancak kimseden akıl almamalarını istedi. Radyocuların çok iyi metin yazarları olduğunu belirten Konuk, gençlerin Whatsapp’taki yazışma dilinde kullandıkları kısaltmaları örnek göstererek bunların olmaması gerektiğini ifade etti.

TRT Program Yapımcısı Dilek Muratoğlu, mesleğinin kamera arkasını kapsadığını anlatarak yaptığı işi çok sevdiğini, bir ekip işi olduğunu ve bu işi yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Söyleşinin sonunda Okul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan, konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederek günün anısına Atatürk’ün nüfus cüzdanının çerçeveletilmiş birer kopyasını hediye etti.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000