Teknoloji Söyleşilerimiz Devam Ediyor

Lise Kısmı Bilişim Teknolojileri Zümresi tarafından TEDNOKENT Proje Geliştirme (Kuluçka Merkezi) Merkezi çalışmaları kapsamında öğrencilerimizi, sektöründe uzman kişiler ile buluşturup projeleri hakkında fikir paylaşımlarında bulunma ve geliştirmelerine yardımcı olma düşüncesiyle yapılan “Teknoloji Söyleşileri” devam ediyor. Bu kapsamda Ekonomi Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Şube Müdürü Koray BİÇER ile TEDNOKENT Proje Geliştirme (Kuluçka) Merkezi’nde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye öğretmenimiz Hasan Soner Yücel rehberliğinde 20 öğrencimiz katıldı. Uzman konuğumuz, objelerin birbirleriyle ve çevreleriyle iletişimini sağlayarak günlük hayata entegre edilmesi (IOT), akıllı cihazlar ve arduino konularında öğrencilerimize bilgi verdi. “Teknoloji Söyleşileri” yıl boyunca devam edecektir.

Son DüzenlenmePerşembe, 11 Ocak 2018 10:31