Haberler

Öğretmenler Günü Öncesinde Emekli Öğretmenlerimizle Bir Araya Geldik

  
  

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği'nin ev sahipliğinde 23 Kasım'da Kolej-IN'de düzenlenen "Geleneksel Öğretmenler Günü Buluşması", Okulumuzda daha önce görev yapmış idareci ve öğretmenlerimiz ile halen görevde olanları ve mezunlarımızı bir araya getirdi.

  

Etkinliğin açılışında öğretmenlerimize seslenen TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Başkanı Yasemin Polat. “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda birer mühendis gibi bizleri inşa ettiniz. Böylesine anlamlı ve güzel bir günde şahsım ve Derneğimiz adına sizleri saygıyla selamlıyorum. Hoşgeldiniz, bizlere dünyalar getirdiniz” dedi.

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çörtoğlu konuşmasında “Akıl ve bilimden ayrılmayan, çağdaş ve laik eğitimin öncüsü Ankara Koleji’ni, Cumhuriyetle yaşıt kurumumuzu en ileriye, en güzele, en çağdaşa ulaştırmak için, Mustafa  Kemal’in gösterdiği hedefe varmak için bizlere aydınlık yolu gösteren Sevgili Öğretmenlerim, hepinize şükran borçluyuz.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

  

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu öğretmenlere hitaben şunları söyledi: “Cumhuriyetin, ülkenin, vatanın her zamankinden fazla sizlere ihtiyacı var. Bu ülke bizlerin bilinçli, çağdaş, milletini bilen, geleceği dizayn edebilen, bayrağına, toprağına bağlı nesiller yetiştirmesiyle ileri gidebilir.”

Konuşmaların ardından hep birlikte Kolej Marşı söylendi. TED Ankara Koleji öğretmen ve öğrencilerinin zeybek ve horon gösterisi büyük alkış aldı. Konser ile devam eden etkinlikte okulumuza uzun yıllar emek vermiş öğretmenlerimiz, koyu sohbetlere dalarak birbirleriyle hasret giderdiler.

 

Son DüzenlenmeCuma, 24 Kasım 2017 07:39