Ortaokul 7. Sınıf Çevreye Duyarlılık Kulübü Öğrencileri Kulüp Ders Saatinde Ağaç Bakımı Ve Ağaç Türü Belirleme Etkinliği Yaptılar

7. sınıf seviyesinde Fen Bilimleri zümresinin Çevreye Duyarlılık Kulübü öğrencileri 2 Kasım 2017 Perşembe günü kulüp ders saatinde, Fen Bilimleri kulüp öğretmenleri Aslı Gölcük ve Galip Erbek ile birlikte ortaokulumuzun etrafındaki farklı türden ağaçları gözlemlediler.

Ayrıca öğrenciler, bahçıvanların sonbaharda ağaçların bakımlarını nasıl yaptıklarını öğrenmek için; okul bahçıvanı hem onlara ağaç bakımlarının nasıl yapıldığını anlattı, hem de bakım yaparak uygulamalı olarak gösterdi. Öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Etkinliğin diğer bir bölümünde, ağaçlardan yaprak örnekleri alındı ve ağaçların türlerini araştırmak ve belirlemek üzere sınıflara getirildi.