Haberler

21. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumuna Öğretmenlerimiz Sunumlarıyla Katıldı

    

21. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu 14 Ekim 2017 Cumartesi günü Özel Üsküdar Amerikan Lisesi’nde düzenlenmiştir.

Sempozyuma, İlkokul bilişim teknolojileri dersi öğretmenlerimizden Elif Yonca KILIÇ ve Ölçme Değerlendirme Uzmanımız Esra Kınay ÇİÇEK, Çoklu Çözümler Projesi kapsamında 3. ve 4. sınıflarda STEM becerilerini geliştirmeye yönelik uygulanan etkinlik örneklerinin sunumu ile katılmıştır.

    

Sempozyuma Lise Kısmımızdan Coğrafya öğretmenlerimiz Aylin Ergül ve Mustafa Yavuzer; "Daha Verimli Coğrafya Dersi İçin 3D : TED Ankara Koleji Uygulama Örneği", İngilizce öğretmenlerimiz Flynn Resnick ve Dinçer Orç; “Teaching Literature Through Music- Müzikle Edebiyat Öğretmek” adlı sunumları ile katıldılar.

Lise eğitimi ders uygulamalarında farklı bir bakış açısı ve teknolojinin öğrenci üzerindeki eğitici etkilerinin yansıtıldığı sunumlar, diğer okulların öğretmenleri tarafından ilgiyle izlendi. Öğretmenler tarafından okulumuzda yürütülen çalışmaların ilham verici olduğu belirtildi ve olumlu geribildirimler alındı.

    

Sempozyuma, Anaokulu kısmımızdan Okul Öncesi Öğretmeni Ayzin Güngör ve Yoga Öğretmeni Mehtap Erkul; “Anaokulunda Uygulanan Yoga Etkinlikleri” konulu bir sunumla katıldılar. Sunumda, K12 bütünlüğünde uygulanan yoga etkinlikleri ilgiyle dinlendi ve katılımcılardan olumlu geri bildirimler alındı.

 
 
Son DüzenlenmePazartesi, 08 Ekim 2018 08:35