Logo
Bu sayfayı yazdır

Seçmeli Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi öğrencileri ile PYTHON uygulamaları

Seçmeli Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi öğrencileri ile PYTHON uygulamaları

Seçmeli 7. ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi’nde, öğrencilerimiz Python programlama diline giriş yaptılar.

ABD’de aralarında MIT, Berkeley, Michigan, Columbia gibi saygın üniversitelerin de bulunduğu üniversitelerdeki bilgisayar bilimleri bölümünün 27’sinde Python eğitimi verilmektedir.

Dünyanın en popüler, nesne tabanlı, çok amaçlı, dinamik kodlanan ve yüksek seviyeli programlama dili olan Python ile seçmeli ders öğrencilerimiz yazılım alanındaki bilgilerine bir yenisini daha eklediler.

Google, YouTube, Yahoo gibi kuruluşların da bu yazılımı tercih etmeleri, öğrencilerimizin erken yaşta bu becerilere sahip olmasının ayrıcalığını ve heyecanını da beraberinde getirmiştir.

Seçmeli ders öğrencilerimizin Kodlama Haftası boyunca geliştirdikleri Python çalışmalarının yanısıra, 5.sınıf öğrencilerimiz de hafta boyunca code.org kapsamında yaptıkları kodlama etkinlikleri ve 20.seviye sonrasında aldıkları sanal sertifikalarla bu haftayı kutladılar.

    

    

    

    

Ayrıca Avrupa Kodlama Haftası etkinlikleri kapsamında 6. sınıf öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerimizde kodlama çalışmaları yaptılar.

  

Son DüzenlenmeSalı, 17 Ekim 2017 09:50
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000