Ortaokulumuzda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Kutlandı

Ortaokul öğrencilerimiz Kolej Sokağı’nda 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününü kutladı. Kolej sokağındaki pano her seviyeden öğrencilerin getirmiş oldukları evcil hayvanlarının resimleriyle süslendi. Kışın gelmesiyle zorlaşan yaşam koşullarına dikkat çekildi ve 4 adımda kedi köpek evinin nasıl hazırlandığı anlatıldı. Örnek bir kedi yuvası yapıldı.

Hayvanları nasıl korurum sorusuna yanıtlar bulunuldu. Öğrenciler bilgilendirildi.

“Kara kedi uğursuz değildir” temalı bir köşe hazırlandı. Sevimli kareler öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Son olarak “Satın Alma Sahiplen” köşesi oluşturularak sokakta yuva arayan kedi ve köpeklere dikkat çekildi. Belediye barınaklarında ve sokaklarda sahiplenmeyi bekleyen nice yavru kedi ve köpekler olduğu konusunda bilgi verildi.

Son DüzenlenmePerşembe, 19 Ekim 2017 14:28