GK University - шаблон joomla Создание сайтов

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı

Değerli TED Ankara Koleji Ailesi,

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise Kısımlarımızda saat 09:00’da başlayacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerimizin ardından saat 09:45'te idareci, öğretmen, çalışan, veli ve mezunlarımızın katılımıyla, kampüs alanı içinde belirlenen parkurda “Cumhuriyet Koşusu”nu gerçekleştireceğiz.

Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün şıklığı, günümüzde dahi konuşulmakta ve heyecan uyandırmaktadır.

Kıyafet devrimi ile dönem halkına daha çağdaş bir görünüm kazandıran Atatürk, bu değişimin de öncüsü olmuş ve gittiği her yerde kıyafet seçimi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Büyük Önder Atatürk'ün kıyafetleri, terzisi Levon Usta'nın 4. kuşak torunu, Levon Kordonciyan tarafından orijinal kalıpları üzerinden yeniden hazırlanmıştır.

"Yüzyılın En Şık Lideri" Sergisi, 27 Ekim-09 Kasım 2017 tarihlerinde, 09:00-16:30 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

Saygılarımızla,
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları