Öğrencimiz Asya İnce’nin Zeynep Cemali Öykü Yarışması 2017’deki Büyük Başarısı

“İnsanı ayakta tutan hayal dünyasıdır. Bu dünyanın inceliklerini kâğıda dökme yeteneği
ise özel bir hediyedir bizlere sunulan.”

Okulumuz öğrencilerinden Asya İNCE,  Günışığı Kitaplığı Yayınevi'nin 2011 yılından beri düzenlediği 6, 7, 8. sınıf öğrencileri için yurt çapında gerçekleşen Zeynep Cemali Öykü Yarışması 2017’de büyük başarı elde etti. Yarışmanın bu seneki teması “Dayanışma”ydı.

Öğrencimiz, “Rüzgâr” adlı öyküsüyle Türkiye çapında ilk 4’e girmeyi başardı. Seçici kurulu Faruk Duman, Feridun Andaç, Gaye Boralıoğlu, Müge İplikçi ve Dr. Müren Beykan’dan oluşan önemli yarışmanın ödül töreni ve edebiyat konferansı 31 Eylül 2017’de Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Ödülünü Türk edebiyatının en önemli yazarlarından Gülten Dayıoğlu’nun elinden alan öğrencimiz Asya İNCE, yaptığı konuşmayla salondaki herkesin alkışlarını topladı.

Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Son DüzenlenmeCuma, 06 Ekim 2017 09:03