9. Sınıf Öğrencilerimize YGA Yıldızlar Liderlik Programı Tanıtıldı

YGA (Young Guru Academy) Yıldızlar Liderlik Programı, 29 Eylül 2017 tarihinde 9. sınıf öğrencilerimize tanıtıldı. Lise Kısmı konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya gelen YGA Başkan Yardımcısı Sadık Ünlü, programın Harvard ve MIT üniversitelerinde ders olarak anlatılan, ilklere imza atan ve sosyal inovasyonlar gerçekleştiren bir program olduğunu vurguladı. YGA’ya katılma aşamalarını da öğrencilerimizle paylaşan Ünlü, başvurusu kabul edilen gençlerin 25 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek YGA Zirvesi’ne davet edileceklerini belirtti. Zirvenin konseptinin “Çevre Teknolojileri” olacağını belirten Sadık Ünlü, burada seçilecek öğrencilerin iki yıl sürecek YGA inovasyon programına katılmaya hak kazanacağını ve Aziz Sancar gibi değerli isimlerden danışmanlık alma fırsatına sahip olacaklarını anlattı. YGA’nın hayata geçirdiği görme engelliler için “Akıllı Baston”, dezavantajlı çocuklar için “Twin Bilim Kiti” ve Suriyeli mültecilerle yapılan çalışmadan da bahseden Ünlü, öğrencilerimize programa başvuruda bulunmaları konusunda çağrıda bulundu.

Son DüzenlenmeCuma, 29 Eylül 2017 16:07