2017 UB Mezunlarımız Diplomalarını Aldı

2017 UB mezunlarımız, 28 Eylül 2017 tarihinde Lise Kısmı konferans salonunda gerçekleştirilen merasimle diplomalarını aldı.

Lise Müdürümüz Sedef Eryurt mezunlarımıza ve velilerimize seslendiği konuşmasında, “Birazdan alacağınız diplomanın ardında bir hikaye olduğunu biliyorum. Bu hikayede emek, mücadele, disiplin ve özverinin yanında haklı bir başarının olduğunun hepimiz farkındayız. Bu nedenle sizler ve velilerimiz ne kadar gururlansa azdır.” diyerek mezunlarımıza öğrenim hayatları boyunca başarılar diledi.

UB Diploma Programı Koordinatörü Dilek Göktaş, 2017 UB mezunlarımızın başarı istatistiklerinden bahsederek sınava giren 120 öğrencimizden 97’sinin diploma almaya hak kazandığını belirtti.

Konuşmaların ardından sınıf sırasına göre isimleri okunan UB mezunlarımız, alkışlar eşliğinde diplomalarını aldılar.

Son DüzenlenmeCuma, 29 Eylül 2017 09:46