Logo
Bu sayfayı yazdır

İlköğretim Haftasını Kutladık

İlköğretim Haftasını Kutladık

   

2017-2018 öğretim yılına keyifle başlayan İlkokul öğrencilerimiz,  İlköğretim Haftası boyunca her sabah bu haftanın anlam ve önemini belirten radyo programını sundular. Her sabah radyodan arkadaşlarına okumanın ve yazmanın çağdaş uygarlık yolunda atılan ilk adım olduğunu vurguladılar. Okullarımızın, bizleri hep ileriye taşıyan bilgi yuvaları olduğunu M. Kemal Atatürk’ün, ”Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözü ile bizlere bir kez daha hatırlattılar.

   

Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimiz, uyum ve tanışma programı kapsamında kütüphanemizi gezdi.

İlköğretim Haftası’nın son günü Öğrenciler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu günün sabahında öğrencilerimiz servis alanında, müzik öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan sürpriz konser programı ile karşılandı. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemine ilişkin hazırladıkları radyo programını sundu.

   

Öğrencilerimiz gün içinde, beden eğitimi ve müzik öğretmenlerimizin işbirliği ile hazırlanan ritmik dans etkinliğine katılarak eğlendiler.   

Görsel sanatlar öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan siluet çalışmaları yine öğrencilerimizin keyifli katılımları ile gerçekleşti. 

   

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 27 Eylül 2017 16:09
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları ,Taşpınar mah. 2800. cad. no:5 İncek, Gölbaşı Ankara | Telefon: 0312 5869000