KODU CUP 2017 YARIŞMASINDA 8-11 YAŞ KATEGORİSİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR

12.09.2017 tarihinde İstanbul'da Microsoft ve Finansbank işbirliğince yürütülen "Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor" projesi kapsamında, Türkiye genelinde 150 takımın katıldığı "Yeni Nesil Turizm" konulu KODU CUP 2017yarışmasında öğrencilerin 3 boyutlu oyun programlama, problem çözme, yaratıcı ve eleştirel düşünme gibi becerilerini geliştirme imkânı bulduğu bir yarışma platformu düzenlenmiştir.

Bu kapsamda, bilişim teknolojileri dersi öğretmenimiz Elif Yonca KILIÇ rehberliğinde,

TED Code Land takımı öğrencilerimiz;

5-E sınıfından Can ERDEN,

5-N sınıfından Bora ÖNCÜ,

5-P sınıfından Batu TEZCAN

Oyun geliştirme aracını kullanarak programladıkları "TASARLIYORUM KODLUYORUM ÜLKEMİ GEZİYORUM" isimli bilgisayar oyunu ile katıldıkları bu yarışmada Türkiye üçüncüsü olmuşlardır.

Öğrencilerimiz kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmePazartesi, 18 Eylül 2017 09:29